Vergaderingen & Evenementen

NIEUW ONTWORPEN Vergaderruimtes in stadscentrum Brussel rondom zonverlicht atrium
Het Radisson Blu Royal Hotel accommodeert uw evenement stijlvol in deze splinter nieuwe vergaderzalen in Brussel, waarbij de behoefte van de moderne gast worden weerspiegeld. Een combinatie van verfijnde en eigentijdse stijl, Radisson Blu biedt u stimulerende en gegarandeerd succesvolle evenementen in het hart van de stad. Radisson Blu. Helemaal You.

Deze 18 SPLINTERNIEUWE vergaderruimtes in Brussel zijn voornamelijk geconcentreerd op de eerste verdieping van het hotel, rond het lichte, prachtige atrium. Op slechts een paar minuten van Brussel Centraal Station biedt het gasten directe verbindingen met het vliegveld, de metro en de belangrijkste treinlijnen van Europa. Op vier minuten lopen van de Grote Markt kunnen gasten ook de cultuur van de stad, populaire restaurants en bars en trendy winkelstraten ontdekken. De multifunctionele en unieke ruimte van het atrium, de toewijding van het hotel aan het milieu en het toegewijde team maken het Radisson Blu Royal Hotel perfect voor elk evenement.

Vraag om een aanbieding

Contact

Neem contact met ons op voor een prijsvoorstel via
+32 2 227 30 00
of stuurt u een e-mail naar
grouprequest.brussels@radissonblu.com

Services

  • Gratis internet

    Als onderdeel van het E@syConnect Service concept, bieden Radisson Blu hotels gratis internet aan. Hoge snelheid en / of draadloze internetverbinding is nu gratis voor alle gasten in het hele hotel.
Radisson Blu Royal Hotel, Brussels – 
Rue du Fosse-aux-Loups 47 –  B-1000 –  Brussel –  België  – 
Telefoon  +32 (2) 219 28 28
50.849653 4.356433