Radisson Blu Royal Hotel, Brussels

 

Sea Grill Restaurant

Twee Michelin sterren voor Brussels restaurant
Onder leiding van chef-kok Yves Mattagne is het Sea grill restaurant in het Radisson Blu Royal Hotel één der best aangeschreven restaurants van België. Met Mattagne´s elegante en secuur gemodeleerde menu heeft het Sea Grill restaurant twee Michelin sterren en verscheidene awards gewonnen.

Voor een exclusieve eetervaring zullen liefhebbers opteren voor het kreeftgerecht van het restaurant. De chef prepareert de kreeft aan tafel waarbij gebruik wordt gemaakt van de unieke kreeftpers die speciaal voor Sea grill is ontworpen door de beroemde Franse restaurateur Jacques Divellec. Het menu omvat verdere exceptionele gerechten zoals champignon risotto en hertenfilet met elderberries.

Het restaurant bevat tevens twee prive ruimtes met een capaciteit van 18 personen.

Bedrijfstijden:
12:00 - 14:00 (Lunch)
19:00-21:00 (Dinner)

Closed on Saturday and Sundays and during the following holidays and Bank holidays:
01 januari- 09 januari
16 April- 25 April
21 Juli- 15 Augustus
29 oktober- 01 November

Dress code
Casual elegant

Tel:+32 2 212 08 00
Fax: +32 2 212 08 08
email: info@seagrill.eu

radisson/Widget/Footer