Radisson Blu Hotel, Hasselt

 

Koper Restaurant

Genoemd naar het koper materiaal dat vroeger gebruikt werd voor het brouwen van onze alombekende Hasseltse National Jenever, reflecteert het Koper Restaurant trouw aan deze traditie. Terwijl u geniet van de verschillende variëteiten Hasseltse Jenever, wordt u omringd door koperen potten en destilleermateriaal waarmee deze drank vervaardigd werd. Het restaurant is een mix van diverse stijlen: een oud Vlaams handelswarenhuis, een destilleerbedrijf uit Genève alsook een Bourgondische Hasseltse keuken gecombineerd met moderne design elementen uit Antwerpen en Kopenhagen.

Het menu, bedacht door onze chef Coen Spruit, benadrukt de Vlaamse en internationale eigentijdse keuken waar gebruik wordt gemaakt van verse ingrediënten van het Vlaamse platteland alsook de Noordzee.

Openingstijden

Ontbijt

  • Grab & Run Dagelijks 05.00 - 07.00
  • Super Ontbijt Maandag - Vrijdag 06.30 - 10.00
  • Zaterdag 07.00 - 11.00
  • Zondag 07.00 - 12.00

Diner

  • Dagelijks 18.30 – 21.30
  • Voor verdere info of voor reservatie gelieve rechtstreeks contact op te nemen met het hotel.
radisson/Widget/Footer