Meer zien

Bekijk alles

Sluiten

Zomer in Brussel

Flower Carpet
Een miljoen begonia's... in één tapijt? Van een uitzonderlijke verwezenlijking gesproken! Het bekende Bloementapijt is maar liefst 300 m² groot en prijkt midden op de Brusselse Grote Markt. Het ontwerp is telkens anders en is het werk van de Gentse tuinbouwers, wereldberoemd om hun specialiteit: de begonia. De bloemen bieden een rijk palet aan schitterende en vrolijke kleuren en zijn, zelfs geplukt, onvoorstelbaar goed bestand tegen de brandende zon. Dit veelkleurige tapijt kan men het best bewonderen van op het balkon van het Stadhuis, dat voor deze gelegenheid voor het publiek geopend is.

Deze prachtige attractie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer vanuit het hotel

Brussels Bad
Geen zin in die lange files richting kust? Brussel Bad vormt een waardig alternatief: kilo's zand bedekken de kaaien, tientallen strandstoelen rukken aan, de bars serveren kleurrijke cocktails bij een flink muzikaal programma, sportievelingen kunnen hun energie kwijt in beach-volley of andere activiteiten en iedereen geniet van de zon, het strand en... het water van de vaart!
Brussels bad, Akenkaai –Brussel

Boek je zomerbreak bij Radisson Blu EU hotel Brussels

BSF - Brussels Summer Festival 2014.
08/08/2014 - 17/08/2014
Ondertussen heeft het BSF zijn plaats gevonden in de koninklijke buurt (Paleizenplein, Museumplein en Kunstberg) in het hart van de hoofdstad van Europa en is het een multicultureel, feestelijk en populair evenement bij uitstek geworden.
Het Brussels Summer Festival: 10 days of music … & Much More!

Logeer in het Radisson Blu EU Hotel, Brussels tijdens de jaarlijkse kerstmarkt.

Radisson Blu EU Hotel, Brussels – 
Rue d´Idalie, 35 –  1050 –  Brussel –  België  – 
Telefoon  +32 2 626 81 11
50.837436 4.372215