Meer zien

Bekijk alles

Sluiten

Geniet van de restaurants in de Ardennen

De Ardennen staan mede bekend om de goede restaurants en de heerlijke lokale keuken. U vindt dus altijd een restaurant naar uw smaak in een van de regio’s charmante stadjes en dorpjes.

Bezoekt u een goed restaurant in de Ardennen, dan ontdekt u de gastronomische lekkernijen die dit pittoreske gebied u te bieden heeft.

Voor ‘fine dining’ in een prachtige omgeving boekt u een verblijf in het Radisson Blu Balmoral Hotel.

L'Entre Terre et Mer Restaurant in de Ardennen
U ontdekt de echte smaak van de Ardennen in het viersterrenrestaurant L’Entre Terre et Mer. Dit restaurant, onderdeel van het Radisson Blu Balmoral Hotel, schotelt u het beste van de verse regionale keuken voor in een ontspannen sfeer. En tijdens de warme zomermaanden kunt u ‘al fresco’ dineren in de stijlvolle tuinen van het hotel.

Proef verbluffende, gevarieerde meer-gangen-menu’s, bereid met lokale ingrediënten. En na het diner geniet u van een sprankelende cocktail in de relaxte bar of lounge.

Dit wonderschone restaurant, middenin de Ardennen, heeft een open keuken en een ‘walk-in’ wijnkelder met de beste wijnen van over de hele wereld. Het excellente personeel staat vanzelfsprekend continu voor u klaar.

Haute cuisine in het Radisson Blu Balmoral Hotel in Spa
Kiest u ervoor in het Radisson Blu Balmoral Hotel te verblijven? Dan profiteert u niet alleen van onze hoge kwaliteit service, kamers en faciliteiten, maar hebt u ook de mogelijkheid te proeven van het heerlijke eten dat de Ardennen u biedt.

Boek uw verblijf in ons Ardennen hotel en dineer in het L'Entre Terre et Mer Restaurant.

Radisson Blu Balmoral Hotel, Spa  – 
Avenue Léopold II, 40 –  4900 –  Spa –  België  – 
Telefoon  +32 87 792141
50.503048 5.883726