Meer zien

Bekijk alles

Sluiten

Vergaderfaciliteiten

De toegewijde Meetings & Events-professionals van het hotel' kunnen maatwerkevenementen plannen, zoals een avontuurlijke workshop met een speurtocht in de openbare ruimten van het hotel' of een onderhoudende live kooksessie met een van de ervaren chefs van het hotel' .

Wees de held van uw bedrijf: Zet een vergadering bij Radisson Blu op
Het Radisson Blu Astrid is ideaal gelegen tegenover het Centraal Station van Antwerpen. Met zijn 18 flexibele vergaderruimtes is het hotel een van de beste vergaderlocaties in Antwerpen. Behoefte aan een productieve vergadering? Hier vindt u inspirerende vergaderpakketten en vergaderexperts kunnen u een aanbieding maken voor elk budget. We kunnen ons aanpassen aan ieder evenement, vergadering, presentatie, congres of receptie zodat u kunt bereiken wat u wenst.

De vergaderruimtes in Radisson Blu Astrid zijn multifunctioneel en flexibel. De Scala vergaderkamers kunnen opgesplitst worden in verschillende ruimtes met behulp van beweegbare, geluidsdichte wanden. Podium, scherm, verlichting, catwalk - vertelt u ons gewoon waar u ze wilt hebben. Te groot voor u? Bekijkt u onze kleinere vergaderruimtes. Alles is mogelijk, van groot tot klein.

“Experience Meetings” is het nieuwe concept van ’ Radisson Blu voor vergaderingen en evenementen dat voorziet in comfortabele vergaderruimtes, maaltijden en service, tevredenheid en duurzaamheid. Dankzij de speciale vergaderruimtes en sfeer zal uw bijeenkomst een succes zijn.

Drie belangrijke componenten kenmerken Experience Meetings:

  • Brain Box: een break-outkamer ontworpen om efficiëntie en creativiteit te stimuleren.
  • Brain Food: een innovatieve en verantwoordelijke keuze voor voeding en dranken, ontwikkeld door vakkundige chefs en voedingsdeskundigen.
  • Gratis Wi-Fi: het hotel biedt gratis en snel Wi-Fi voor alle vergadergasten, zelfs als zij niet komen overnachten.

Bent u op zoek naar dat beetje extra of een originele draai aan uw evenement? Aquatopia, het oceanarium naast het hotel, vertoont duizenden exotische vissen en biedt een ongewone locatie met een direct verrassingseffect. Stelt u zich voor: een cocktail, lunch of diner onder het toeziend oog van haaien. Fascinerende gedachte, ’nietwaar? Kom en geniet van bruisend Antwerpen.


Belangrijkste punten:

  • Business support tijdens evenementen
  • Bijeenkomstruimtes waaronder 18 vergaderzalen verdeeld over twee verdiepingen
  • Toegewijde Meetings & Events-professionals om ieder detail te plannen.
  • Gratis snel, draadloos internet in het gehele hotel voor gasten en deelnemers aan vergaderingen
  • Optie om een privé-verdieping te reserveren
  • Moderne audiovisuele apparatuur met ondersteunend personeel voor evenementen
  • Twee verdiepingen speciaal voor bijeenkomsten

Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp  – 
Koningin Astridplein, 7  –  B-2018 –  Antwerpen –  België  – 
Telefoon  + 32 (3) 2031234
51.219062 4.421214