Meer zien

Bekijk alles

Sluiten

Zaken in Antwerpen

Komt u voor zaken naar Antwerpen, één van de belangrijkste zakelijk centra van België? Dan is een verblijf in het Radisson Blu Astrid Hotel een comfortabele aanrader.

Het Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen biedt een groot aantal vergaderzalen met alle benodigde faciliteiten. Als u voor zaken naar de stad komt, profiteert u niet alleen van de uitgebreide faciliteiten in het hotel, maar ook van de gunstige centrale ligging.

Dus of u nu een congres organiseert, er één bijwoont of voor andere zakelijke aangelegenheden een bezoek brengt aan Antwerpen, het team van het Radisson Blu Astrid Hotel doet altijd zijn uiterste best u en uw gasten een aangenaam  en efficiënt verblijf in de stad te bieden.

Organiseer zakelijke meetings in Antwerpen
Het Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen is de perfecte plek voor vergaderingen en andere zakelijke aangelegenheden in de stad.

De 18 flexibele vergaderzalen van ons hotel in Antwerpen bieden plaats aan 600 personen en beschikken vanzelfsprekend over alle moderne faciliteiten die u nodig hebt. Overigens staat er een grote verbouwing van de vergaderzalen in het hotel op de planning in de zomer van 2012.

Zaken doen in Antwerpen vanuit het Radisson Blu Astrid Hotel
Recht tegenover het Centraal Station en dichtbij de haven en het vliegveld van Antwerpen is het Radisson Blu Astrid Hotel de ideale verblijfplaats voor zakelijke reizigers.

Met een hogesnelheidstrein bent u in 34 minuten van Brussel luchthaven in Antwerpen Centraal Station (vanaf midden juni 2012) . Ook vanuit de haven van Antwerpen, vlakbij het hotel, komen zakenlui vanuit de hele wereld de stad binnen.

Boek een kamer in het Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen.

 

Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp  – 
Koningin Astridplein, 7  –  B-2018 –  Antwerpen –  Bélgica  – 
Telefoon  + 32 (3) 2031234
51.219062 4.421214