Meer zien

Bekijk alles

Sluiten

Shoppen in Antwerpen

Shoppen in Antwerpen is een unieke belevenis. Op zoek naar de laatste mode in één van de luxueuze boetieks of de leuktste souvenirs? U vindt ze allemaal in Antwerpen.

Antwerpen is de ideale bestemming voor een weekendje shoppen. U komt vast en zeker niet met lege handen thuis, want Antwerpen is een  modestad vol cultuur, kunst en design. U kunt er zelfs een bezoek brengen aan het Mode Museum (MoMu)

Shoppen in de diamantwijkin Antwerpen
Naast alle winkels van wereldklasse en de luxueuze boetiekjeskan u  op unieke wijze shoppen in de diamantwijk.

De diamantwijk ligt op ongeveer vijf minuten lopen van het Radisson Blu Astrid Hotel. Als u van sieraden en juwelen houdt, mag een bezoek aan deze wijkniet in uw agenda ontbreken. Ook als u niet van sieraden houdt, is het grootste diamantdistrict van de wereld absoluut de moeite waard.

Van daaruitkan u de rest van de Antwerpse winkels ontdekken  en ’s avonds, moe maar voldaan, terugkeren naar uw nabijgelegen hotel.

Shoppen dichtbij het Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen
Het Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen, in het hart van de stad, maakt shoppen in Antwerpen wel heel gemakkelijk. Want na een dag winkelen hoeft u uw volle tassen niet ver te dragen en de faciliteiten in het hotel zorgen ervoor dat u volop kunt genieten van uw welverdiende rust.

Naast winkelen zijn er natuurlijk veel andere dingen te doen in Antwerpen. En alle winkelcentra, musea en bezienswaardigheden zijn heel gemakkelijk bereikbaar dankzij het perfecte openbaar vervoer in Antwerpen.

Boek een kamer in het Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen.

Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp  – 
Koningin Astridplein, 7 –  B-2018 –  Antwerpen –  België  – 
Telefoon  + 32 (3) 2031234
51.219062 4.421214